Megújult adminisztrátor felület

2013. június 19. 11:33 - Deli Norbert - HD

kep.jpg

Múlt héten jelentette be a Google, hogy jelentősen változik (az előnyére) az Analytics Adminisztrálás felülete. A héten már a legtöbb magyar felhasználó ezzel az új felülettel találkozik.

Nekünk mint tanácsadóknak nagy előnyünk volt a "normál felhasználókhoz" képest, hogy egy mérés elindításakor illetve beállításakor végrehajtandó feladatok szervezetlenül, az Analytics három szintjét (fiók-tulajdon-profil) bejárva voltak megvalósíthatóak.

Ennek a régóta meglévő állapotnak vetett véget most a Google, amikor összeszervezte az összes adminisztrációs lehetőséget egyetlen oldalra.

 

Az új felület a következő formában rendszerezi a beállítási lehetőségeket:

admin - kep.JPG

Sajnos nem kaptunk új beállítási lehetőséget az előző felülethez képest, illetve hiánynak érzem hogy az Adwords illetve Adsense összekötési lehetőség mellé nem emelték ki a Webmestereszközök összekötést is, de ettől eltekintve tényleg jóval egyszerűbb lesz az adminisztrálás a kezdőbb felhasználóknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webanalitika.blog.hu/api/trackback/id/tr495368629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása