1 éves lett a webanalitika blogunk

2013. május 14. 11:56 - Deli Norbert - HD

Első születésnap - Webanalitika Blog.png

2012 elején úgy gondoltuk, hogy megérett a hazai online marketinges közösség egy magyar nyelvű, webanalitikával - azon belül is főleg a Google Analytics rendszerrel foglalkozó - szakmai blogra. Szakmainak tekintettük a blogot,  célunk mind a kezdő-, mind a haladó felhasználóknak érdekes tartalmat nyújtani.

Akkor egyik magyar blogger sem foglalkozott dedikáltan a webes mérések témakörével, a népszerűbb blogokon jó ha 2 havonta volt írás, ami csak érintette ezt a témát.

A 2012. májusi induláskor mi készítettük az egyetlen hazai webanalitika blog-ot, amit azóta két másik blog is követett. A célunk az indulás óta az online marketinges szakemberek illetve a saját oldalaikat üzemeltető tulajdonosok tudásának bővítése volt, megpróbáltuk bemutatni az aktuális újdonságokat, valamint a Google Analytics rendszerén túli lehetőségeket. 

A 2012. májusi indulásunk annyira sikeres volt, hogy kikerült az egyik bejegyzésünk az Index.hu főoldalán akkor még meglévő blogketrecbe, így 2 nap alatt 2600 látogatást kapott blogunk.

Ezek voltak az elmúlt 1 év főbb számai:

szulinap2.JPG

Szeretnénk megköszönni minden kedves olvasónknak a töretlen érdeklődését a webanalitika fejlődő világával és az ezekről szóló írásainkkal kapcsolatban!

Deli Norbert és Bay Áron

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://webanalitika.blog.hu/api/trackback/id/tr105299643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Icebob 2013.05.15. 13:51:12

Hajrá, így tovább :)
süti beállítások módosítása